USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Помститися за Кубок не вийшло: «Старий Луцьк» програв лідеру Суперліги «Дніпру»

18 Березня 2024 17:27
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» вдруге за короткий період часу поступився «Дніпру» (69:97), не зумівши віддати борг за поразку в півфіналі Кубка. Однак ця гра Суперліги нічого не вирішувала для команд, адже обидві забезпечили собі місце у плей-оф, де лучани зіграють з «Рівним».

На початку гри команди зробили кілька втрат, а рахунок з дальньої дистанції відкрив Кольченко. Закурдаєв відповів тим же, але очки Томаса та Мусієнка дозволили лучанам піти у міні-відрив – 8:3. Після екватора чверті дніпряни підтягнулися на відстань 2 очок, зокрема й через проблеми лучан з підбираннями під власним кільцем. Зрештою, перша чверть завершилася з рахунком 19:18 на користь «Старого Луцька».

Читати ще: «Старий Луцьк» впевнено обіграв «Кривбас», забезпечивши місце у плей-оф

Дубоненко дальнім кидком вивів «Дніпро» вперед на початку другої чверті. Але Томас, забивши ендван, швидко повернув перевагу лучанам, а Дюпін влучною «трьохою» збільшив перевагу – 25:21. Невдовзі Сорочан відправив команди у тайм-аут, вивівши «Дніпро» вперед – 25:26. Після тайм-ауту зміна лідерів продовжилася, однак команди відривалися максимум на 1-2 очки, жодна з них не могла піти у більший відрив. Ближче до великої перерви лучани почали багато фолити, зокрема четвертий фол отримав Дейна, а «Дніпро» тим часом пішов у непоганий, як для цього матчу, відрив – 35:44. Прозапас дальнім влучанням на останній хвилині чверті трішки скоротив різницю – 38:44.

Третя чверть розпочалася з двох трьохочкових від Закурдаєва, лучани відповіли двома влучаннями Джексона, щоправда з середньої дистанції. Після влучання з-за дуги від Конєва рахунок став 42:55, і Дмитро Чайковський взяв тайм-аут. Проте Закурдаєв і далі продовжив влучати здалеку. Невдовзі трьохочкові пішли і в «Старого Луцька»: двічі влучив Коцько, здалеку забив і Джексон. Разом з тим, і дніпряни продовжили набирати очки, тож на різницю у рахунку це суттєво не вплинуло. Після третьої чверті «Дніпро» мав непогану перевагу – 60:72.

Читати ще: «Ігри, які залишилися, розглядатимемо під призмою плей-оф», – головний тренер «Старого Луцька»

«Старий Луцьк» намагався чинити супротив та не дозволяти дніпрянам ще більше відриватися у рахунку, але велика кількість фолів та втрат цьому не сприяли. Зрештою, «Дніпро» святкував перемогу в цій грі – 69:97.

Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Володимир Коцько, закинувши 16 очок. Завтра «Старий Луцьк» зіграє для себе останню гру регулярки Суперліги проти «Запоріжжя».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus