USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Постраждали двоє водіїв та пасажирка маршрутки: деталі ДТП у Луцьку на Дубнівській

22 Квітня 2024 17:28
У дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася 22 квітня близько 13:00 на вулиці Дубнівській у Луцьку, постраждало троє людей.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі ГУНП у Волинській області, двох водіїв транспортних засобів госпіталізували у лікарню. Також за медичною допомогою зверталася пасажирка маршрутного таксі 1949 року народження. Їй надали медичну допомогу і відпустили додому.

На місці досі працює слідчо-оперативна група. Вирішуватиметься питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 ККУ.

Читати ще: Два авто розбиті: у Луцьку Renault зіткнувся з Mercedes

Відомо, що двох водіїв доставили у міську клінічну лікарню з підозрами на закриту черепно-мозкову травму та струс мозку.

Нагадаємо, в автопригоді зіткнулися маршрутка та Mercedes. Транспортні засоби отримали значні механічні пошкодження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Перехожий Показати IP 22 Квітня 2024 18:51
Ті 1-чки наглючі, як хочуть так і виїжджають перед переїздом.от і халепа
Знак до Перехожий Показати IP 22 Квітня 2024 22:22
Якщо Ви в курсі, там ще знак 30 обмеження швидкості стоїть біля Водоканалу. Так ось- кожен день їжджу на роботу і з роботи. То менше 70-90 там ніхто не їде. Якщо їдеш 30 км/год то ззаду минають тобі фарами і показують негарні жести. Давайте говорити чесно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus