USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Права на пісні Девіда Боуї продали за $250 млн

4 Січня 2022 23:38
Американська компанія Warner Chappell Music купила права на всі пісні британського рок-музиканта Девіда Боуї. Ціна операції склала чверть мільйона доларів.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на видання Variety.

Зазначається, що переговори про продаж тривали кілька місяців. Умови договору не розголошуються, проте відомо, що він поширюється на 26 студійних альбомів музиканта.

Перелік композицій, права на які викуплені, охоплює шість десятиліть творчості співака та включає хіти Heroes, Changes, Space Oddity, Fame, Let’s Dance, Rebel Rebel.

За життя Боуї дуже уважно ставився до збереження прав на власну творчість та періодично викуповував свої випадкові записи, які потрапляли на ринок.

У 2016 році музикант помер від раку. Права на його пісні перейшли вдові Іман та двом дітям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Азаза Показати IP 5 Січня 2022 07:43
Чверть мільйона? А в заголовку 250 мільйонів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus