USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Правий сектор і ЗСУ домовилися

14 Травня 2015 11:11
Правий сектор і представники силових структур домовилися, - про це написав у себе на сторінці в мережі лідер ПС Дмитро Ярош.

"Відбулась зустріч з керівництвом ЗСУ, СБУ, МВС, АТЦ. З нашого боку були присутні я, Командир ДУК ПС Андрій Стемпіцький, заступник комбата 5 ОБАТу Валерій Чоботар.

Домовились зняти напругу навколо Корпусу і не допускати неузгоджених дій як з одного, так і з другого боку. Написали дорожню карту співдії державних силових структур і ДУКу, презентували законопроект про Добровольчий Український Корпус. Сподіваємося, що всі домовленості цього разу будуть виконані та непорозуміння відійдуть у минуле", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, Дмитро Ярош додав, що законопроекти "Про ДУК" і "Про зброю" виноситимуться на обговорення громадськості - документи можна буде побачити на ресурсах Правого сектору.

Нагадаємо, 9 травня стало відомо, що навчальний центр «Десна‬» Правого сектора хочуть розігнати силою, - таку обіцянку дав Генеральний штаб.

А квітні вперше за історію участі Добровольчого Батальйону Правого сектору в проведенні так званої «АТО» на базу Правого сектору навели важке озброєння Української армії.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Андрій Денисенко, який, до слова, написав заяву про вихід із фракції, заявив, що в Україні стартував процес знищення добровольчого руху.

На підтвердження його слів можна навести цитату президента, який сказав: «Я не допущу, щоб у губернаторів були свої «кишенькові» збройні сили».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus