USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Новий Прем'єр Криму підпорядкував силовиків і кличе Путіна на допомогу

1 Березня 2014 09:46
Новообраний Голова Ради міністрів АРК, лідер партії "Русское единство" Сергій Аксьонов тимчасово перепідпорядкував собі силові структури і звернувся за допомогою до Путіна. Про це повідомляє Кримське інформаційне агенство з посиланням на прес-службу Верховної Ради АРК.

В екстреному повідомленні Аксьонова йдеться: "Незважаючи на домовленості, досягнуті з центральною владою, про неприпустимість призначення керівників силових структур без погодження з Верховною Радою АРК, порушенням норм Конституції АРК, затверджені Законом України та Законом України «Про міліцію», вчора, 28 лютого, начальником Главку кримської міліції був призначений Авруцкий Ігор Якович. Це призначення, а також наявність на території автономії невідомих озброєних груп, бойової техніки і нездатність силових структур, розташованих в АРК, ефективно контролювати ситуацію на території республіки, виникли заворушення із застосуванням вогнепальної зброї".

Аксьонов вказує, що МВС, МНС, флот та інші силові структури тимчасово перейшли до його підпорядкування.

"Враховуючи вищевикладене, я як Голова Ради міністрів АРК, реалізуючи повноваження, покладені на мене ВС АРК, приймаю рішення про тимчасове перепідпорядкування з'єднань, частин, силових структур МВС, МВО, ВС, МНС, флоту, податкової, прикордонників безпосередньо мені", - йдеться в повідомленні.

Новий прем'єр Криму попередив усіх командирів виконувати лише його розпорядження, в іншому випадку їм варто подати у відставку.

"Всім командирам виконувати мої накази і розпорядження. Незгодних прошу залишити службу", - заявив він.

Наостанок Сергій Аксьонов звертається до Президента Росії Володимира Путіна для надання допомоги у відновленні спокою на території Криму.

"Враховуючи вищевикладене, розуміючи свою відповідальність за життя та безпеку громадян, я звертаюся до Президента РФ Володимира Путіна про надання сприяння у забезпеченні миру і спокою на території Автономної Республіки Крим", - резюмував голова Ради міністрів АРК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ок Показати IP 1 Березня 2014 10:28
молодець.Це дуже правильно.Крим без майдаунів.
читачка Показати IP 1 Березня 2014 10:35
тра писати лист Сергію Аксьонову аби пару десятків загонів кримської самооборони направив на Волинь, аби втихомирив гузя і ко
Олександр Показати IP 1 Березня 2014 11:03
Що ви тут жартуєте, все дуже серйозно... Цікаво тільки, хто ж їм усім зарплату буде платити у такому разі?
не до Олександр Показати IP 1 Березня 2014 11:14
не ты, у всякому разі...
валюта до Олександр Показати IP 1 Березня 2014 11:32
Їх Росія 100% підтримає, а от вам гейропа х... що дасть!!!
до валюта і такіх да до валюта Показати IP 2 Березня 2014 17:18
росій ви нах нетреба і платити вони нікому не будуть(ви не путайте яу живе росия і моска з пітером) після того як вони зайдуть в крим ви думаете буде порядо? вони заберуть словян а пригонять туда загони восток(для імформаціі це армія чечні)а вон в свій час і почнуть гвалтувати і різати кримчан!вот тоді і побачемо як ви заспіваете!
Петрович Показати IP 1 Березня 2014 14:29
До всіх коментаторів відправити загін Сашка Білого і депортувати зрадників жити в кримську волость!Волинь без провокаторів!
Микола Показати IP 1 Березня 2014 16:01
переламати цим п*длам все що можна і відправити нах їх до рОсеє хай там згнивають
ура до Микола Показати IP 1 Березня 2014 16:54
нарешті українці зрозуміли, що банидота-не є демократія. Бандота- це бандота

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus