USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Проєкт «Підприємливі діти: Луцьк-Люблін» відзначили за найкращу практику співпраці суспільства, бізнесу та влади

19 Березня 2024 19:45
Делегація Луцької міської ради у складі Бориса Смаля, директора департаменту економічної політики, та Олени Оліфірович, начальника відділу розвитку підприємництва та торгівлі департаменту економічної політики, взяла участь у відзначенні переможців проєктів Третього щорічного Конкурсу історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці».

Про це повідомляє пресслужба міськради.

Проєкт «Підприємливі діти: Луцьк–Люблін» увійшов до однойменного Збірника історій, який створено, щоб продемонструвати єдність українського суспільства під час повномасштабної війни, популяризувати тристоронню співпрацю між організаціями громадянського суспільства, бізнесом і владою та надати ширшого розголосу історіям такої співпраці, які спрямовані на наближення перемоги, подолання наслідків повномасштабного вторгнення росії та підтримку демократичного розвитку України.
Читати ще: У луцькому ліцеї відбулося неймовірне «Шоу талантів» підприємливих дітей

Цей збірник з’явився за результатами співпраці проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» з Міністерством культури та інформаційної політики України, Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Національною соціальною сервісною службою України і є логічним результатом проведення Третього щорічного Конкурсу історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада — кращі практики співпраці».
Під час отримання подяки Олена Оліфірович зауважила: «Проєкт «Підприємливі діти: Луцьк–Люблін» реалізовується третій рік поспіль. Старт його мав відбутися у трагічний для країни день – 24.02.2022 року. Попри всі виклики, проєкт успішно триває. Його організаторами є муніципалітет міста Люблін, Луцька міська рада, Університет імені Марії Кюрі-Склодовської (м. Люблін, Польща), Волинський національний університет імені Лесі Українки та громадська організація «Ефект дитини».

Читати ще: У Луцьку підприємливі школярі презентували свої уміння та захоплення на «Шоу талантів»

Метою проєкту є навчання основам фінансової грамотності та формування навичок «підприємництва» у молодших школярів і дошкільнят. В програму входять теоретичні заняття та візити до бізнес-партнерів. Проєкт масштабується. Цьогоріч учасники відбиралися на конкурсній основі та збільшилася кількість бізнес- партнерів. Організатори проєкту «Підприємливі діти: Луцьк–Люблін» щиро цінують відзнаку і надалі прагнуть бути взірцем співпраці громадянського суспільства, бізнесу та органів влади!
Читати ще: Вихованці луцького дошкільного закладу продемонстрували свої здібності на «Шоу талантів»

Додатково

Луцьк став першим містом України, яке є учасником міжнародного проєкту «Підприємливі діти».

Заходи цього проєкту передбачені Програмою підтримки малого і середнього підприємництва Луцької міської територіальної громади на 2022-2026 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus