USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Пункт пропуску, де зустрічатимуть Саакашвілі, обгородили колючим дротом

8 Вересня 2017 08:44
Пропускний пункт «Краковець» на кордоні з Польщею, через який лідер партії «Рух нових сил» Міхеїл Саакашвілі планує в'їхати до України, обгородили колючим дротом. Це спіральний ріжучий дріт, який тягнеться ліворуч і праворуч від брами в'їзду.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Прикордонники не коментують ситуацію, однак неофіційно відомо, що такі заходи зроблені для того, щоб унеможливити прорив активістів на кордон. Також перед в'їздом на пункт пропуску кілька тижнів тому встановили командно-штабну машину зв'язку, це пов'язано, за інформацією Держприкордонної служби, з посиленням заходів безпеки на всіх ділянках українського кордону через проведення російсько-білоруських навчань «Захід-2017».

Як повідомляв речник Державної прикордонної служби Олег Слободян, прикордонні наряди на пункті пропуску буде посилено, щоб не допустити провокацій.

Саакашвілі анонсував своє повернення до України 10 вересня.

При цьому прихильники Саакашвілі анонсують на пункті пропуску мирну громадську акцію. Вони збираються цього дня на громадську акцію та обіцяють розкласти наметовий табір неподалік від пункту пропуску.

Зустрічати політика на кордоні також планують народні депутати фракції «Самопоміч» і представники партії «Демократичний альянс».

Нагадаємо, за словами президента Петра Порошенка, Саакашвілі під час отримання українського громадянства подав документи з недостовірною або сфальшованою інформацією. Саме тому він був позбавлений громадянства. Адвокат політика Павло Богомазов запевнив, що Саакашвілі не отримував заборони на в'їзд до України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus