USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Ракети по франківському та луцькому аеродромах випускав стратегічний бомбардувальник російських окупантів

12 Березня 2022 10:38
Про це повідомили у Генштабі Збройних сил України, передає ТСН.

«Стратегічними бомбардувальниками Ту-95МС ПКС РФ застосовано крилаті ракети повітряного базування по об’єктах на території України у містах Луцьк, Дніпро, Івано-Франківськ», – поінформували у Генеральному штабі.

Зазначають, що ракетних ударів по містах завдали щонайменше шість бомбардувальників. Вони випустили не менш як десять крилатих ракет.

Нагадаємо, вибухи на франківському аеродромі пролунали вчора приблизно 07:00. За словами міського голови, в результаті удару загиблих немає, інфраструктура не пошкоджена.

На аеродромі, що поблизу Луцька, обстріл стався вранці 11 березня о 05:45. Бомбардувальник Російської Федерації випустив чотири ракети. На місці виникла пожежа. Загинуло четверо людей. Шестеро поранених.

Читати ще: Луцький аеродром зруйнований вщент, – Ігор Поліщук

У Дніпрі російські окупанти завдали по місту трьох авіаударів. Вибухи сталися біля дитсадка, багатоповерхівки та зруйнували взуттєву фабрику. Загинула щонайменше одна людина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
К.лучанин Показати IP 12 Березня 2022 11:05
Питання. Де були наші сили ПВО?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus