USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 40.05 40.30
  • PLN 9.95 10.20

Хто зриває ремонт дороги Луцьк-Львів?

19 Травня 2016 13:06
Через блокування рахунків Служби автодоріг у Волинській області під загрозою опинилися ремонтні роботи низки важливих доріг.

Про це йшлося під час п’ятої сесії Волинської обласної ради 19 травня.

Із запитом до голови облдержадміністрації звернувся голова фракції «УКРОП» Вячеслав Рубльов. Він зауважив, що у зв’язку з проведенням у Волинській області експерименту з ремонту доріг, кошти надходять до спецфонду облради. Своєю чергою, обласна рада прийняла рішення про обрання головного розпорядника, а саме департамент інфраструктури та туризму Волинської ОДА. Проте департамент не виступив замовником, а передав кошти Службі автомобільних доріг у Волинській області без відома обласної ради. Згодом служба провела тендер, який виграли, у тому числі, немісцеві виконавці. За позовом одного з виконавців 2012 року рахунки Служби автодоріг у Волинській області заблоковані, що зриває ремонтні роботи таких об’єктів, як дорога Луцьк-Львів.

Депутат звернувся з метою проведення розслідування стосовно того, хто прийняв самовільне рішення про зміну розпорядника коштів.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
проходив поруч Показати IP 19 Травня 2016 17:02
Сварка за гроші між виконавчою і законодавчою владою до добра не доведе. Замість того, щоб пришвидшити розблокування рахунків служби, гонять на підрядників. з якими держава не розрахувалася вповні і які будували дорогу на Ягодин практично в борг, кошти і то не всі повернули лише наприкінці 2015 року, хоча зауважень до дороги немає ні в кого
антикорупцыонер Показати IP 20 Травня 2016 09:20
Сумно, що шанований депутат не знає, що нині проводяться відкриті торги і перемагає той, чиї пропозиції виявляться найпривабливішими. Зрештою одеська Магістраль - одна з кращих українських компаній. А луцькі, тобто місцеві теж перемогли в торгах. їдьте на дорогу і дивіться.
Bizon Показати IP 20 Травня 2016 10:23
У дорожній галузі Волині кадрова криза, - керівництво бездіяльне! І ця бездіяльність призвела до того що є на даний момент! Якщо зараз не прийняти кардинальних мір, ми можемо втратити галузь повністю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus