USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.04

Ремонт луцьких навчальних закладів буде виконаний вчасно

29 Серпня 2017 20:35
Ремонтні роботи у луцьких навчальних закладах планують виконати до початку навчального року. Окрім того, роботи, які планують зробити до опалювального сезону, також будуть виконані в строк.

Про це йшлося сьогодні, 29 серпня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Радник міського голови Ігор Поліщук розповів про ситуацію з ремонтом луцьких начальних закладів, зауваживши, що всі роботи будуть виконані в строк.

«З середини липня ми 1 чи 2 рази в тиждень об’їжджаємо об’єкти, на яких здійснюється ремонт. Всі роботи, які планувалися здійснити до початку навчального року, будуть виконані. Роботи, які планують зробити до опалювального сезону, також будуть виконані, тобто все зробиться в терміни. Ті роботи, які не заважають навчальному процесу, будуть продовжені», - резюмував Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus