USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Повідомили, в якому стані постраждалі від ракетного обстрілу Луцька

15 Серпня 2023 15:03
В обласному центрі Волині завершили ліквідовувати наслідки ракетних ударів, які трапилися сьогодні зранку під час повітряної тривоги. Постраждало підприємство, яке не належить до об’єктів військової інфраструктури.

Нагадаємо, зранку 15 серпня збройні сили рф здійснили ракетний обстріл міста Луцька. Ракети агресорів поцілили по території одного з промислових підприємств. Унаслідок обстрілу загинуло троє працівників – чоловіки 27, 52 та 55 років, мешканці Луцька. Ще троє людей із пораненнями доставлені у лікувальні заклади.

Читати ще: У Луцьку на місці ракетного удару з-під завалів дістали постраждалого працівника заводу та трьох загиблих

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як повідомив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко, троє постраждалих чоловіків мають стан середньої тяжкості.

«Підприємство, в яке влучили ракети, не має жодного стосунку до військової інфраструктури. На заводі виробляли автозапчастини. Це приватне підприємство, але назву його ми не повідомлятимемо. Там працюють експерти та вибухотехніки, підраховуючи збитки. Станом на зараз ліквідація наслідків завершена. Я був на місці, працівники ДСНС оперативно спрацювали, ліквідували пожежу та приступили до ліквідації наслідків влучань», – зазначив Юрій Погуляйко й додав, що росіяни вдарили крилатими ракетами типу X-101.

Читати ще: Сім’ям загиблих на шведському заводі SKF виплатять по 200 тисяч, – мер Поліщук

Т.в.о. начальника Головного управління ДСНС України у Волинській області Сергій Демидюк повідомив, що після прибуття на місце ракетного удару рятувальники виявили обвал залізо-бетонних конструкцій. Унаслідок влучання виникла пожежа на площі орієнтовно 200 квадратних метрів.

«Рятувальники ліквідували загоряння та приступили до розбору завалів. Під час розбору завалів рятувальники витягнули чоловіка, передавши його медикам. Під час розбору конструкцій було виявлено трьох загиблих осіб. Нині роботи з ліквідації наслідків завершені», – резюмував Сергій Демидюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Здоровий глузд Показати IP 15 Серпня 2023 16:15
Ми тут дотримуємось режиму секретності, а речник SKF Карл Б'єрнстам. для DW заявив - "Вночі була атака на місто Луцьк в Україні, і внаслідок цього нападу постраждав наш завод". Хто поставить на місце цих розумників ???
скептик до Здоровий глузд Показати IP 15 Серпня 2023 17:04
СКФ має розвинутий бізнес в парашії і по всьому світу. так що йому закрити завод в люцьку - як два пальці об асфальт
Alex до скептик Показати IP 15 Серпня 2023 18:00
Хватить брехати. СКФ в перші дні війни закрив завод і представництво в парашці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus