USD 39.80 40.15
  • USD 39.80 40.15
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Роботи тривають: у Ковелі знову зникло електропостачання

24 Жовтня 2022 10:52
У Ковелі зранку, 24 жовтня, зникло електропостачання.

Міський голова Ігор Чайка закликав бути спокійними і очікувати графік відключень. Про це написав на своїй сторінці у фейбук.

«Друзі! Відключення елерюктроенергії в місті ще будуть сьогодні протягом дня! В міській раді теж нема світла) Ні, попередити не міг, бо наразі все ще тривають роботи, альтернативна система не така, на жаль, потужна. Прошу про спокій. Енергетики обіцяли графік відключень. Як і ви – жду його з нетерпінням. Щойно буде – оприлюдню», – написав Ігор Чайка.

Зранку, 22 жовтня у Луцьку пролунали три вибухи. Ракети влучили в об’єкт критичної інфраструктури. Також влучання ракет зафіксували в Ковелі. Там за день відбулося дві ракетні атаки.

Станом на 23 жовтня ремонтним бригадам «Волиньобленерго» вдалось відновити світло для 91 тисячі споживачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іра Показати IP 9 Листопада 2022 11:59
Три а не дві !хватить брехати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus