USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Російські ракети не влучили в сховище зерна в Одеському порту

23 Липня 2022 18:15
Унаслідок ракетного удару по Одеському морському торговому порту виникла пожежа у насосній станції, влучання в сховище зерна не було.

Про це заявила начальниця координаційного пресцентру сил охорони та оборони Півдня Наталя Гуменюк, передає Суспільне.

«Очевидно, що метою ворога було влучання саме в Одеський морський торговий порт. Чотири ракети типу «Калібр» були спрямовані саме в цьому напрямку. Дві з них було збито силами ППО, дві влучили в об’єкти інфраструктури самого порту.

Поранених наразі немає. ... Значних руйнувань в портовій інфраструктурі не було, було влучання в насосну станцію», – розповіла Гуменюк.

За її даними, під час влучання ракет виникла незначна пожежа, яку невдовзі загасити рятувальники. Ударною хвилею пошкодило будинки навколо порту.

За словами Гуменюк, у саме сховище зерна влучання не було.

Нагадаємо, російські війська вдарили ракетами по Одеському морському порту – 2 ракети збили сили ППО, ще 2 влучили в об’єкти інфраструктури порту.

У пресслужбі Міністерства аграрної політики повідомили, що в порту було зерно, яке готували до відправлення через кілька днів.

Російські війська вдарили по порту Одеси наступного дня після підписання зернової угоди – 22 липня у Стамбулі відбулося підписання угоди про розблокування українських портів для вивезення зерна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus