USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Розстріляв собаку? Мешканці волинського села бояться агресивного сусіда

27 Липня 2023 19:10
У селі Радомишль Луцького району місцеві мешканці забили на сполох. Кажуть: на вулицях відстрілюють собак. Господарі чотирилапих підозрюють, що це справа рук колишнього сільського голови.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Валентина мешкає сама. Розповідає: нещодавно зник її домашній улюбленець – песик Джексон, який був її єдиною розрадою після втрати чоловіка.

«Це був собака мого чоловіка. Він взяв його ще маленьким. У 2014 році чоловіка не стало. Собачка залишився. Був пам’яттю. Чоловік же його виглядів. До того ж, я сама. Діти роз’їхалися. То хоч собака був у дворі. Хоч до собаки можна було поговорити. Вночі двері були відчинені. Я не боялася. Собака лежав на порозі. А як приїхала, то застала порожній двір. Мені Ольга Кирилівна подзвонила, що немає», – говорить Валентина.

Ольга додає, що на власні очі бачила мертвого собаку обабіч дороги, а її чоловік того ранку чув постріли на вулиці.

Жінки підозрюють, що відстрілом собак займається сусід – колишній керівник сільської ради Володимир Семенюк.

«Чоловік каже, що відкрили стрілянину в сім годин ранку. Він накривав копицю й почув вистріли та крики собак. Я встала, пішла, дивлюся: собака лежить увесь у крові… Мій чоловік чув, як хтось казав: «Стріляй, Володя, стріляй». Постріли ж було чути, бо близенько. І собаки кричали», – пригадує Ольга.

Собак відстрілювали вже не вперше. Проте довести причетність сусіда важко, бо трупи тварин зникають.

Місцевих лякає агресія та безкарність сусіда.

«Два місяці в мене був собака. Я йшла. Ногою як дав, то собака перекинувся, струмінь із нього. Я почала панікувати: «Що ти робиш?» А він його ще раз і ще раз. І в секунді собака вже неживий… Галя казала, що й її пса вдарив у голову. Бо ж він тут голова», – каже Ольга.

Через те, що її худоба заходила на територію його городу, сусід піднімав руку й на неї. «Він виходить і мене б’є. Позаторік, як бик нагнав, то він бикові виколов око вилами. Я того бика й здала, сліпого».

Валентина впевнена, що такі дії Володимира неприпустимі. Наявність зброї в чоловіка людей насторожує.

«За що він вбив собаку? І де він його подів? Якщо він такий войовничий, ходить у воєнній формі, зброю має, то потрібно дати йому повістку, аби захищав Батьківщину. Хай там показує своє геройство, а не тут – між собаками і хатами», – вважає Валентина.
Сам Володимир Семенюк впевнений, що жінки зводять на нього наклеп. Однак те, що має вдома зброю, не заперечує.

«Я з цими людьми з 2014 року в негарних відносинах, з їхньої сторони по відношенню до мене. От придумали вони собі таку басню… Якщо я піднімав руку, то їй потрібно було написати листа в правоохоронні органи, щоб зі мною розібралися, зняти побої. Це ж просто клівєта, понімаєте, – говорить Володимир Семенюк. – У мене є зброя і дозвіл на неї. Я її придбав на початку війни, бо я очолював тероборону».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ще не зовсім свідоми Показати IP 27 Липня 2023 20:25
Щоби котиків не чіпав. А собак? Правильно робить
123 Показати IP 27 Липня 2023 23:51
та його треба на фронт, хай рашистів нищить, це набагато цікавіше ніж беззахисних собак і користь буде для держави, тим більше зброя вже є.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus