USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Шістьох полеглих захисників з Турійщини відзначено високими державними нагородами

9 Грудня 2023 17:59
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами жителів Турійської громади, відважних захисників та захисницю, патріотів, які віддали життя за мир та спокій на рідній землі.

Про це повідомили в Турійській селищній раді.

Зокрема посмертно орденом «За мужність» III ступеня нагороджено солдата Максима Вороб’я з села Мокрець. Юнак загинув під час визволення Харківщини 10 вересня 2022 року.
Орденом «За мужність» III ступеня посмертно нагороджено старшого солдата Олександра Бондарука з села Озеряни, який загинув унаслідок підриву 6 жовтня 2022 року поблизу населеного пункту Першотравневе на Харківщині.
Такої ж нагороди удостоєно солдата Вадима Гунька з села Перевали. Під час виконання бойового завдання під Куп'янськом отримав важкі поранення, помер 27 березня 2022 року у військовому госпіталі.
Орденом «За мужність» III ступеня посмертно нагороджено старшого солдата Юрія Павліка з селища Турійськ, який загинув під час ворожого обстрілу 2 жовтня 2022 року поблизу населеного пункту Першотравневе на Харківщині.

Сержанта Олену Созонюк з села Обенижі, яка загинула 3 вересня 2022 року на Харківщині внаслідок танкового обстрілу, також посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
Медаллю «За військову службу Україні» посмертно нагороджено солдата Степана Гулечка з селища Турійськ. Загинув у боях на Донеччині 16 вересня 2022 року під час наступу.

Нагороди рідним загиблих Героїв вручили представники Турійського відділення третього відділу Ковельського РТЦК та СП спільно із Турійським селищним головою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus