USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

Шоу барабанів, майстер-класи та караоке: у Луцьку відзначили День молоді

29 Червня 2021 21:17
Цієї неділі, 27 червня, у Луцьку відзначали День молоді. З цієї нагоди у місті було організовано низку локацій.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Так, на проспекті Молоді відбулось обговорення проєкту стратегії молодіжної політики. Крім цього, тут проводились майстер-класи та панельні дискусії на різну тематику (спорт, здоровий спосіб життя, безпека, ментальне здоров’я, підприємницькі ініціативи серед молоді та інші).

У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки вирували справжні емоції.


Спочатку стартував фестиваль вуличної культури і спорту «Все вирішує твоє рішення», в рамках якого було представлено понад 10 різноманітних локацій (веслування на байдарках, баскетбол, фрізбі, стрільба з лука, брейк-данс, стріт-арт, ленд-арт, художній пленер та інше).
Ближче до вечора мешканці та гості міста могли обрати для себе саме ту концертну програму, яка більше «до душі». Так, поблизу Луцького міського молодіжного центру відбувся мистецький пленер «Мелодія барв», який почався з майстер-класів для юних художників, продовжився концертом класичної музики, а у самому кінці кожен охочий міг продемонструвати свої вокальні та музичні здібності.

А поблизу входу у центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки відбувалося грандіозне дійство, за яким вже так засумувала молодь. Спочатку своєю творчістю радували виконавці класичної та популярної музики, хореографічними здібностями захоплювали юні зірочки з танцювальної студії UDC, вражали своєю майстерністю вихованці спортивного клубу козацьких бойових мистецтв «Герць». Ближче до вечора запалювали аудиторію гурти «Solar Blooms» та «One light inside». Неперевершену атмосферу створили також шоу барабанів «Garage Drum Show».
Неочікувано затребуваним у глядачів стало народне караоке. Змагання видалися видовищними та запеклими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus