USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Сквер Героїв Майдану у Володимирі відремонтують за 2,4 млн

30 Листопада 2023 22:30
Капітальний ремонт скверу Героїв Майдану в місті Володимир Волинської області запланували провести до початку літа наступного року.

Тендер на роботи на сайті prozorro.gov.ua оголосило комунальне підприємство «Полігон» Володимирської міської ради. Пропозиції учасників приймають до 2 грудня. Аукціон розпочнеться 4 грудня.

Очікувана вартість капітального ремонту скверу в місті становить 2,409 мільйона гривень.

Відповідно до тендерної документації, роботи включатимуть оновлення паркової скульптури, встановлення накривних елементів парапету з гранітних пиляних плит, мощення бруківки, встановлення дорожніх знаків, посів газонів, монтаж малих архітектурних форм (зокрема, 11 лавок і 20 смітників), встановлення камер відеоспостереження, облаштування зовнішнього освітлення, декоративного освітлення пам’ятника та дерев тощо.

Капітальний ремонт скверу Героїв Майдану у Володимирі мають завершити до 31 травня 2024 року.

Читати ще: Для культурного відпочинку лучан: парки і сквери міжвоєнного Луцька

Нагадаємо, наступного року в Луцьку облаштують сквер Генерала Владислава Андерса. Він буде розташований на вулиці Ковельській в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus