USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Сьогодні «Волинь» у Києві зіграє з «Олімпіком». Історія протистояння

13 Вересня 2021 11:04
Своєрідне «турне» ФК «Волинь» з трьох поспіль гостьових поєдинків у чемпіонаті та Кубку України завершиться гостьовим протистоянням проти «Олімпіка». Матч відбудеться 13 вересня о 15.00 у Києві на стадіоні НТК ім. Віктора Баннікова.

Про це інформує клубна пресслужба лучан.

Цього літа «Олімпік» зазнав кардинальних змін – після семи сезонів в УПЛ клуб змінив інвесторів та відмовився від участі в елітному дивізіоні українського футболу, добровільно перейшовши до Першої ліги. Не дивно, що повністю змінився і склад команди – новий керманич Сергій Литовченко довірився більшості футболістів, з якими працював у минулі роки, а базою для кадрового наповнення донеччан став столичний «Рубікон». Загалом «олімпійці» видали непоганий літній відрізок сезону, поступившись лише лідерам Першої ліги – «Кривбасу» та «Металісту», однак на початку вересня вилетіли з Кубка та зазнали гостьової поразки від «Кременя». Тож у звітному матчі господарі поля будуть налаштовані повернутися до позитивних результатів.

Для «Волині» емоційний прохід «Карпат» в Кубку України не міг не позначитися на грі чемпіонату – у гостьовому протистоянні з «Оболонню» підопічні Альберта Шахова не були схожі самі на себе та мінімально поступилися (0:1), зазнавши другої поспіль поразки у Першій лізі. Проте до цього матчу «хрестоносці» нарешті отримали можливість після насиченого графіка провести повноцінний тижневий тренувальний цикл, а на тижні команду підсилив ще один нападник – Ярослав Квасов. Невідомо, чи зможе він допомогти «Волині» уже в звітному протистоянні, однак уся команда налаштована тільки на переможний результат.

VERSUS

Історія протистоянь «Волині» та «Олімпіка» розпочалася 2014-го, коли донеччани вийшли до Прем’єр-ліги чемпіонату України – і загалом вона позитивна для нашої команди. Разом з тим, востаннє команди зіграли між собою ще у жовтні 2016 року – якраз тоді «олімпійці» здобули свою єдину перемогу над «хрестоносцями» (1:2).

Цікаво також, що головний тренер «Олімпіка» Сергій Литовченко, а також Євген Зарічнюк свого часу грали за «Волинь», а ще один футболіст – Андрій Карвацький – виступав за нашу команду на дитячо-юнацькому рівні. Разом з тим, і новий голкіпер «хрестоносців» Володимир Кринський свого часу провів за донеччан два сезони в УПЛ, а останній новачок нашої команди Ярослав Квасов є вихованцем «Олімпіка».

Статистика «Волині» проти «Олімпіка»: 7 матчів, 4 перемоги, 2 нічиї, 1 поразка, різниця 14:7

Вдома: 4 матчі, 3 перемоги, 1 нічия, різниця 9:3

В гостях: 3 матчі, 1 перемога, 1 нічия, 1 поразка, різниця 5:4

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Олімпік» (Донецьк)

Рік заснування: 2001

Офіційний сайт клубу: https://olimpik.com.ua/

Головний тренер: Сергій Литовченко

Місце у таблиці Першої ліги: 11 (7 матчів, 2 перемоги, 2 нічиї, 3 поразки, різниця 6:8, 8 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus