USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Старий Луцьк» не зумів вийти у фінал Кубка України, поступившись «Дніпру»

9 Березня 2024 19:05
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» гідно протистояв «Дніпру» у півфіналі Кубка України, але зрештою поступився грізному супернику – 59:71.

Дніпрянин Закурдаєв з периметру відкрив рахунок, Джексон відповів йому ендваном. Невдовзі завдяки очкам Томаса та «трьосі» Кольченка лучани повели 8:3. Однак дніпряни після тайм-ауту включилися у гру та зуміли вирватися вперед в середині чверті – 11:12. Три від Коцька та пʼять очок Томаса допомогли лучанам повернути лідерство – 19:12. Кольченко дальнім базером закрив першу чверть на користь «Старого Луцька» – 22:14.

На початку другої чверті Бондарчук трьохочковим трішки скоротив відставання «Дніпра», а згодом Тимофеєнко зрівняв рахунок – 24:24. Невдовзі Липовцев та Колдомасов обмінялися дальніми влучаннями. Обмін очками продовжився і надалі: команди почергово перебирали лідерство, але кінцівку другої чверті краще провели дніпряни – 37:44.

У третій чверті гра була рівною, про що свідчить рахунок: дніпряни зберігали 7 очок переваги – 52:59.

Читати ще: «Старий Луцьк» вийшов до півфіналу Кубка України, обігравши «Прикарпаття-Говерлу» в напруженому матчі

Лучани намагалися боротися у четвертій десятихвилинці, але клас суперника позначався: дніпряни контролювали гру та зрештою перемогли та вийшли у фінал Кубка України – 59:71.

Найрезультативнішим у складі лучан став Стейсі Томас – 16 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus