USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Старий Луцьк» завершив регулярку Суперліги перемогою над «Запоріжжям»

19 Березня 2024 15:44
В останньому матчі регулярного сезону Суперліги баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» вирвав перемогу в міцного «Запоріжжя» – 74:70. Для обох команд ця гра вже нічого не вирішувала, адже і «Старий Луцьк», і «Запоріжжя» до звітного протистояння вийшли у плей-оф.

У «Старого Луцька» на цю гру в заявці не було Кольченка та Мусієнка. Старт гри був доволі рівним та нерезультативним – в екваторі чверті на табло світилося 5:5. У лучан відзначимо два трьохочкових від Коцька, таку ж влучність демонстрував запоріжець Буц. Зрештою, перша чверть закінчилася на користь «Запоріжжя» – 15:12.

На старті другої десятихвилинки лучани намагалися навʼязати боротьбу, але запоріжці пішли у відрив. За рахунку 29:21 Дмитро Чайковський взяв тайм-аут, але це не надто вплинуло на різницю у рахунку після двох чвертей – 38:31.

А ось третя чверть виявилася найкращою для лучан в цій грі: завдяки взаємодії американців Томаса та Джексона, а також дальнім влучанням Прозапаса «Старий Луцьк» закинув 30 очок. Запоріжці відповіли лише 16 балами. Таким чином «Старий Луцьк» лідирував після трьох чвертей – 54:61

Читати ще: «Шукаємо ресурс на плей-оф», – Чайковський про поразку від «Дніпра» та матчі з «Рівним»

В останній десятихвилинці «Запоріжжя» майже здійснило камбек, але лучани зуміли втримати переможний рахунок та завершити регулярний сезон Суперліги на мажорній ноті – 70:74.

Найрезультативнішим у складі лучан став Маркіз Джексон, якому трішки не вистачило до тріпл-даблу – 24 очки, 9 підбирань, 8 асистів. Варто зазначити, що в чвертьфіналі плей-оф «Старий Луцьк» зіграє з «Рівним».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus