USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Топ-3 моделі iPhone

15 Січня 2024 12:38
iPhone – бажаний телефон у користувачів усього світу. В Україні за потребами й можливостями своїх мешканців та їх бажанням купити айфон Київ є беззаперечним лідером. Тим більше, що навіть моделі, випущені у 2020 році, ще довго будуть отримувати регулярні оновлення операційної системи. На сайті Grokholsky можна підібрати Айфон для своїх потреб за найкращими цінами.





Які моделі займають топові позиції в продажах





iPhone – це потужний комп’ютер, що завжди під рукою, якісний зв’язок, доступ до інформації та ігор, інструмент для вироблення відео контенту та творчості та багато іншого.

Смартфон має такі важливі переваги:

– впізнаваний оригінальний дизайн;

– надійність та безпека;

– легка інтеграція з іншими пристроями Apple;

– технологічні інновації, що забезпечують високу продуктивність;

– якісні камери.

За період з 2007 було розроблено 29 моделей. Але в топ трійку за версією компанії Grokholsky входять наступні Айфони.





iPhone 15





Цей потужний смартфон вийшов у вересні 2023 року. Ось лише деякі характеристики, що відрізняють дану модель:

– екран 6,2 дюйми у базовій версії, та 6,7 дюймів у моделі 15 Plus;

– дисплей з технологією Super Retina XDR;

– висока яскравість екрана;

– процесор A15 Bionic;

– вдосконалена система камер.

Моделі iPhone 15 та 15 Plus мають потужні акумулятори, та не потребують частої зарядки. Дані версії підтримують Dynamic Island, мають особливе захисне скло Ceramic Shield.





iPhone 15 Pro та 15 Pro Max





Ці моделі оснащені новим чипом A17 Pro, що гарантує їм високу продуктивність. Титанова рамка виглядає вишукано та надає корпусу додаткової міцності. Наявність USB-C порту спрощує підключення різних пристроїв. Камера має трикратний оптичний зум. Корпуси моделі представлені у чотирьох благородних титанових відтінках: темний, білий, блакитний та світлий.





iPhone 14 Pro та 14 Pro Max





Процесор A16 Bionic в оновленому варіанті став ефективнішим на 25% порівняно з попередньою версією. Три камери, об’єднані в систему, надають змогу робити фото та відео професійного рівня. Функція Always-on-Display робить можливим отримання важливої інформації без розблокування екрана.



Висновки




Оригінальний дизайн, надійність, інновації в апаратному та програмному забезпеченні, інтегрованість в екосистему Apple – це тільки невелика кількість переваг iPhone. Функціонал Айфона цілком виправдовує його вартість.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
песиміст Показати IP 15 Січня 2024 17:03
реламують те, що не продається

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus