USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.96 40.20
  • PLN 9.92 10.10

ТРЦ «ПортСіті» посилить охорону

6 Квітня 2017 13:07
Адміністрація торгово-розважального центру «ПортСіті» погодилася, що варто посилити охорону закладу, аби у подальшому уникнути інцидентів з бійками та конфліктами.

Про це напередодні засідання 22 позачергової сесії Луцької міськради 6 квітня повідомив виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук.

Він розповів, що днями відправив листи на адресу керівників патрульної поліції Луцька, керівника Луцького відділу Національної поліції та керівництва ТРЦ з проханням втрутитися в ситуацію, яка відбувається там.

Нагадаємо, за останні кілька місяців біля згаданого закладу неодноразово відбувалися бійки та конфлікти, особливо за участю неповнолітніх з тяжкими наслідками. Неодноразові звернення до поліції та адміністраці не давали ефектів.

Як повідомив в.о. міського голови Ігор Поліщук, учора він мав зустріч з адміністрацією ТРЦ. З його слів, представники «ПортСіті» погодилися, що необхідно посилити охорону закладу, і повідомили, що будуть облаштовані 6 нових постів охорони і встановлять більше 30 камер відеоспостереження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus