USD 40.50 40.85
  • USD 40.50 40.85
  • EUR 40.55 40.90
  • PLN 10.22 10.40

Три футболістки володимирського «Ладомира» викликані в молодіжну збірну України

16 Жовтня 2023 15:15
Тренерський штаб дівочої збірної України WU-19 оголосив список із 20-х гравців, які викликані на навчально-тренувальний збір із подальшою участю у першому етапі Чемпіонату Європи УЄФА 2023/2024 рр.

Запрошення в збірну отримали три гравчині футбольного клубу «Ладомир» із Володимира. Це воротарка Варвара Новікова, півзахисниці Мирослава Невар та Дана Коротчук, інформують у пресслужбі Всеукраїнської асоціації жіночого футболу.

За підсумками жеребкування українки потрапили до групи В4, де зустрінуться зі збірними Північної Македонії, Люксембургу та Вірменії. Турнір у нашому квартеті відбудеться у Вірменії.

Новий європейський відбір молодіжна жіноча збірна України розпочне під орудою нового наставника. 31 серпня добіг до свого завершення термін дії контракту Валерія Паламарчука. Таким чином, сезон збірна розпочне на чолі з виконуючою обов’язки головної тренерки Наталією Ігнатович.

Жіноча збірна України WU-17 зіграє 24, 27 та 30 жовтня з Вірменією, Люксимбургом та Північною Македонією відповідно.

Як ми писали, п'ятьох футболісток команди з Володимира викликали в юнацьку збірну України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus