USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинська футболістка отримала виклик у збірну України на заключні матчі Ліги націй

22 Листопада 2023 23:10
На початку грудня жіноча збірна України з футболу проведе два заключні матчі в груповому турнірі дебютного розіграшу Ліги націй УЄФА. Для підготовки до цих поєдинків головний тренер збірної Володимир Пятенко викликав 23 гравчинь, серед яких уродженка Маневиччини, півзахисниця ЖФК «Ладомир» із Володимира Вікторія Гірин.

Про це повідомляє пресслужба Всеукраїнської асоціації жіночого футболу.

Матч 5-го туру Україна – Польща пройде 1 грудня у польському місті Стальова Воля (початок – о 19:00 за київським часом).

А поєдинок 6-го туру Сербія – Україна відбудеться 5 грудня в сербському містечку Стара Пазова. Початок гри – о 20:00 за Києвом.

Читати ще: «Мудрику треба вчитися грати футбол». Коментатор з Луцька вперше прокоментував матч збірної України. Інтерв’ю

Волинська спортсменка Вікторія Гірин дебютувала за збірну України ще 1 грудня 2020 року в матчі проти Чорногорії. З того часу в активі футболістки 11 матчів у футболці національної команди.

Жіноча збірна на цей момент посідає третє місце у своїй групі Ліги націй, маючи одну перемогу та три поразки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus