USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Тимошенко побувала на молитовному сніданку у Трампа

3 Лютого 2017 11:58
Українська делегація з 70 осіб на чолі з Юлією Тимошенко відвідала молитовний сніданок у Білому домі.

Деякі ЗМІ повідомляли, що в політика була двадцятихвилинна зустріч з Дональдом Трампом. Згодом цю інформацію спростували.

Про це повідомили в прес-службі Ради національної безпеки при Білому домі, передає ТАСС.

Співрозмовник агентства пояснив, що формат заходу не передбачає тривалого спілкування. Відійти з кимось в сторону на три-чотири хвилини президент може, але не більше. Чи вдалося українському політику в такому форматі поспілкуватися з республіканцем, джерело не знає.
Від України поїхали близько 70 осіб. Серед них - Оксана Білозір, Оксана Продан, Юлія Льовочкіна, Андрій Артеменко, Валерій Карпунцов, Юрій Мірошниченко, Павло Унгурян, голова спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, заступник голови АП Віталій Ковальчук, голова Державної фіскальної служби Роман Насіров.
Як повідомляє Інформатор, Юлія Тимошенко та дипломатична делегація “Батьківщини” під час візиту до США поселилися у готелі The Willard Intercontinental.

Ці апартаменти розташовані за 200 метрів від Білого Дому та приймають переважно президентів, шейхів та зірок світового рівня.

Разом з тим, уся делегація українських політиків, запрошених на сніданок із президентом США Дональдом Трампом, зупинилася у готелі Hilton Washington Hotel.

Одна ніч у готелі Hilton Washington Hotel коштує близько 100 доларів.

У The Willard Intercontinental ціни на кімнати починаються від 200 доларів і досягають 4 тисяч доларів. Цей готель входить у топ-10 найдорожчих закладів Вашингтону.

Cпівробітники готелю The Willard Intercontinental підтвердили, що політик проживала у них. Пізніше народний депутат, помічник Юлії Тимошенко Григорій Немиря так само підтвердив присутність очільниці “Батьківщини” у апартаментах готелю.

Молитовний сніданок має підкреслено духовний, а не політичний характер. Захід збирає до 3,5 тис. гостей щороку. Крім політиків, на ньому присутні лідери конфесій, громадські діячі з понад 100 країн.

Вперше Національний молитовний сніданок з президентом США провели в 1952 році за часів президентства Гаррі Трумена. Захід проходить в готелі Washington Hilton, однак, на ньому не подають делікатеси. На столах традиційно - вода, соки, чай і різноманітна випічка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучани Показати IP 3 Лютого 2017 12:42
Тимашєнка зробила Яника президентом, тепер всі розхльобують.
Рома Показати IP 3 Лютого 2017 13:32
Тимошенко ще та своло... якій місце в тюрмі, але як показє практика Яник був ще найгіршим президентом!))
Правдоруб Показати IP 3 Лютого 2017 14:04
Хай би там і залишились
Рр Показати IP 3 Лютого 2017 14:09
Якби тоді замісь яника юлька стала президентом,до такого ,що зараз робиться ,вона не допустила б, але багато дурнів проголосувало за зека,а зараз за баригу, от і маємо!
Сераховичі до Рр Показати IP 3 Лютого 2017 15:01
І дивно -з 70 видно тільки Тимошенко! -бачу чуже під лісом - а свого під носом... З"іли Яценюка а тепер потрібно новий "шатун" і ним може статиТимошенко.
Наталка Показати IP 3 Лютого 2017 17:33
Президента робить НАРОД! У США не було президента ж!нки,Чим погано в уцьому !х випередити!? Наша Юля краще Кл!нтон !
Волинянин Показати IP 3 Лютого 2017 19:28
Летают и живут то за ваши Украинские патриоты деньги решалы !
Олександр Показати IP 4 Лютого 2017 19:53
Будемо й МИ молитися, щоб ГОСПОДЬ помилував нас , грішних!Слава УКРАЇНІ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus