USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Бурунді вантажівка впала з мосту в річку: 16 людей загинули, 55 поранені

12 Жовтня 2020 09:44
На півдні африканської республіки Бурунді дерев'яний міст обвалився під вагою вантажівки, що перевозила десятки пасажирів. Жертвами аварії стали 16 осіб, ще 55 отримали поранення.

Про це в неділю, 11 жовтня, повідомило агентство Синьхуа, передає Корреспондент.

Відзначається, що у транспортному засобі перебували учасники весільної церемонії. Міст не витримав його ваги, в результаті чого вантажівка впала у річку.

За даними поліції, водій зник із місця трагедії.

Як уточнили користувачі у Twitter, пасажири хотіли вийти перед мостом, щоб вантажівка порожньою його проїхала, проте водій не відреагував. Також повідомляється, що після падіння безвісти зникло немовля.
Як повідомлялося, у нігерійському штаті Ебонії пасажирський автобус впав у річку, в результаті чого загинули 14 осіб, ще 13 зникли безвісти. При цьому врятуватися вдалося п'ятьом людям, в тому числі водієві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 12 Жовтня 2020 13:23
БУРУНДІ ЦЕ СЕЛО НА ВОЛИНІ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus