USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У Донецькій області загинув волинський Герой Олександр Пилипчук

20 Лютого 2023 13:42
18 лютого 2023 року у запеклих боях з російськими окупантами, під час виконання бойового завдання перестало битися сердце мужнього воїна, жителя міста Ківерці Пилипчука Олександра Євгеновича, 1979 року народження.

Про це повідомляє Ківерцівська міська рада.

Волинянин був призваний на військову службу 25 лютого 2022 року. Загинув поблизу населеного пункту Роздолівка Донецької області на Бахмутському напрямку.

«Від імені усієї Ківерцівської громади висловлюємо щирі співчуття дружині та дітям, родині та близьким! Жодними словами не вгамувати пекучий біль втрати та не загоїти рани в душі.

Вдячну пам’ять про Олександра зберігатимуть усі, хто його знав, працював поруч із ним, товаришував та мріяв про щасливе майбутнє у вільній Україні», – йдеться у повідомленні.

Інформацію щодо церемонії прощання та поховання повідомлять згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя. Вічна пам'ять та слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus