USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Ковелі під час комендантської години спіймали п’яного водія

2 Листопада 2022 14:12
Вчора патрульні зупинили автомобіль марки Peugeot, що рухався вулицею Театральна в Ковелі під час дії комендантської години. Під час перевірки документів у 49-річного керманича поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили у патрульній поліції області.

Охоронці правопорядку запропонували пройти водію огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці за допомогою приладу Drager. Результат 1, 09 проміле, що перевищує допустиму норму в 5 разів.

На правопорушника патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали згідно із вчиненими правопорушеннями.

Відповідальність за таке правопорушення передбачає накладення штрафу у розмірі 17 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus