USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцькій громаді оновлять топографічні плани майже за 4 млн

29 Червня 2021 07:20
У Луцькій міській територіальній громаді планують актуалізацію картографічної інформації – створення (оновлення) топографічних планів масштабів 1:2000, 1:5000 та ортофотопланутериторії.

Відкриті торги для пошуку виконавця цих послуг на платформі Prozorro оголосив виконавчий комітет Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 5 липня, а аукціон розпочнеться 6 липня.

Очікувана вартість робіт – 3,8 мільйона гривень.

Ідеться про створення топографічних планів та ортофотоплану в цифровому векторному, електронному і графічному зображеннях на частину території приєднаних населених пунктів Луцької міської територіальної громади. Їх використовуватимуть в геоінформаційних системах, для створення бази даних інформаційної системи містобудівного кадастру, впровадження інтерактивного доступу до бази даних містобудівного кадастру, а також для створення містобудівної документації, інвентаризації об’єктів нерухомості та інфраструктури.

Оновити топографічні плани території Луцької міської територіальної громади мають до кінця року.

Відзначимо, що підставою для проведення робіт зі створення топографічних планів території Луцької громади є прийнята на сесії міськради Програма реалізації містобудівної політики та розвитку інформаційної системи містобудівного кадастру Луцької міської територіальної громади на 2021-2022 роки.

Ця програма спрямована на розроблення містобудівної документації, впорядкування паркових територій та зелених зон загального користування на території громади. Вона має забезпечити проведення єдиної політики у сфері містобудування та архітектури, розроблення містобудівної документації, проведення архітектурних та містобудівних конкурсів, розроблення концепції розвитку паркових територій, впорядкування розміщення вивісок та реклами, удосконалення містобудівної діяльності тощо.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 29 Червня 2021 11:01
а як же ви генплан будували тоді?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus