USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Луцькій громаді пропонують перейменувати ще 13 вулиць

18 Січня 2024 19:13
Комісія з впорядкування назв вулиць Луцької міської територіальної громади пропонує перейменувати ще 13 вулиць обласного центру, а щодо трьох проведуть громадське обговорення.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Зокрема, вулицю Щусєва пропонують перейменувати на Любомира Гузара, частину вулиці Сєченова — на вулицю Митрополита Сікорського, іншу частину - на Івана Богуна, Вороніхіна — на Княгині Ольги, Даньшина — на Володимира Івасюка, Маковського — на Анатолія Козяра, Павлова — на Михайла Крата, Скрябіна — на Ігоря Стравінського, Софії Ковалевської — на Олени Пчілки, Чайковського — на Любарта, Єршова — на Назарія Яремчука, Тарасова (с. Милуші) — на Центральну, Тургенєва — на Солов’їну. Також запропоновано назвати проектовану вулицю — Гетьмана Орлика.
Читати ще: У Луцьку перейменували 5 зупинок, 11 змінили назву розташування

Тим часом, на громадські обговорення винесуть назви вулиць: Нова (с. Шепель) — на загиблого Івана Гнатенка, Брестську — на Сергія Слабенка, Мечникова — на Бориса Ревенка.

Читати ще: Зміна назв вулиць на Волині: скільки і де саме потрібно перейменувати

Щодо вулиці Крилова триває громадське обговорення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
турист Показати IP 18 Січня 2024 19:37
Ще можна назвати іменами колишніх заступників голови ОДА - Ярмольського і Гупала. Нехай залишаться сини Волині в памяті народній...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus