USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку - акустичний квартирник

10 Жовтня 2014 18:52
Акустичний квартирник-перформанс від Freddy Marx Street відбудеться у Луцьку. Про це інформують організатори.

Концерт відбудеться у суботу, 11 жовтня, о 18.00 у кінозалі «Рояль» Волинської обласної філармонії, проспект Волі, 46.

Організатори попереджають, що кількість квитків - обмежена. Придбати їх можна щодня у крамниці «Кіт Горошко», що на Книжковому Пасажі, або замовити за телефоном: (063) 642 18 71. Квитки також можна отримати у день виступу, власне, на місці проведення заходу - їх ціна становитиме 40 гривень.

Варто зауважити, що на квартирнику шанувальники проекту зможуть придбати перший повноцінний альбом Freddy Marx Street «To Go With You».

Думки вуличного філософа та музиканта Макса, який є автором проекту Freddy Marx Street, лучани почують не вперше. Раніше автор приїздив до Луцька і мав нагоду через пісню розповісти невигадану історію про музиканта, який, розчарувавшись в українському шоу-бізнесі, вирішив спробувати свої сили за океаном та попрямував до Нью-Йорка, щоб показати йому свою музику.

Довідка: Freddy Marx Street – акустичний музичний проект зі Львова, стиль якого можна порівняти з арт-роком, в якому присутні експериментальні, а ,часом, навіть агресивні нотки в звучанні. Freddy Marx Street – це музика певного місця та часу, в ній закладені справжні людські емоції та посмішка на бородатому обличчі, що підставлене вітру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus