USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Луцьку на Карпенка-Карого водій BMW Х6 збив дорожній знак

2 Червня 2023 16:15
У Луцьку на вулиці Карпенка-Карого водій «BMW Х6» злетів з дороги та збив дорожній знак.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині.

Це сталося сьогодні на вулиці Карпенка-Карого. На місце події приїхали патрульні. Вони з’ясували, що 28-річний керманич не вибрав безпечної швидкості, щоб мати змогу постійно контролювати рух авто, не врахував дорожньої обстановки під час маневру повороту, а також не був уважним.

Унаслідок цього транспортний засіб втратив керованість та здійснив наїзд на бордюр, зелені насадження і придорожній знак.

На щастя, водій не отримав тілесних ушкоджень. Але під час спілкування з ним, патрульні виявили в чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Щоправда, проходити огляд у встановленому законом порядку він відмовився.

На громадянина інспектори склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Діагноз Показати IP 2 Червня 2023 18:18
Водій БеМеВе Хі Шість !
Прокляті євробляхи Показати IP 3 Червня 2023 10:37
-а на щастя" пластмаси "виявили ознаки...)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus