USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку на волейбольному турнірі «зарубалися» батьки і вчителі. Фото

24 Березня 2023 12:45
В обласному центрі Волині відбувся шостий традиційний волейбольний турнір серед батьків та вчителів учнів шкіл Луцької міської територіальної громади. Вчергове волейбольні команди продемонстрували яскраву боротьбу на майданчику ОДЮСШ.

Організували турнір Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно із департаментом освіти Луцької міської ради за підтримки Федерації волейболу міста Луцька.

Впродовж турніру збірні команди шкіл батьків та вчителів у кожному матчі віддавалися на всі сто відсотків, аби продемонструвати приклад своїм дітям та учням. Однак у фінальний етап потрапили чотири найкращі команди, які й змагалися між собою за головний трофей.
У матчі за третє місце між 18-им ліцеєм (найкращий гравець Павло Копитюк) та ліцеєм №15 (найкращий гравець Олександр Бакалейко )перемогу святкували останні, здобувши срібні нагороди турніру.
А ось у фіналі перемогу виборола команда ліцею №9 (найкращий гравець Дмитро Чміль), обігравши своїх візаві з 10-го ліцею (найкращий гравець Євгеній Кадира).
Гравець команди-переможця Сергій Обертас відзначив, що у турнірі брали участь рівні команди, які показали достойну підготовку.

«Приємно, що в такий тяжкий час батьки та вчителі прийняли участь в цьому турнірі. Будь-яка команда могла перемогти, адже всі були на це налаштовані. Але ми святкували перемогу в турнірі вдруге поспіль, оскільки в нас зібрався дуже хороший колектив», – розповів Сергій Обертас.

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода під час нагородження звернулася до учасників турніру, які своїм завзяттям та прагненням до перемоги показують приклад власним дітям.

«Ваші діти обов’язково братимуть приклад з вас та завжди боротимуться до кінця. Можна гарно проводити час, дбаючи про своє здоров’я та майбутнє. Я дякую, що ви взяли участь у нашому турнірі та пропагуєте здоровий спосіб життя у своїх школах, адже спорт допомагає дітям побороти стрес, який в них сьогодні безумовно є. Також хочеться подякувати ЗСУ та усім захисникам, які нас захищають», – зауважила Катерина Шкльода.
Президент Федерації волейболу міста Луцька Дмитро Піддубний подякував батькам та вчителям за участь у турнірі, який цього року був чи не найемоційнішим.

«Немає такого, щоб турніри проходили спокійно. Кожна гра, починаючи з півфіналів, є валідольною, адже всі команди хочуть перемогти та борються до кінця», – наголосив Дмитро Піддубний.
Найкращі команди турніру отримали від організаторів волейбольні сітки та м’ячі, аби вони продовжували тренувалися та показували ще кращі результати.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus