USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Луцьку п’яний водій Chery, який в’їхав у Nissan, заплатить 17 тис. штрафу

22 Листопада 2021 23:18
У Луцьку судили водія Chery, який п’яним в’їхав у Nissan на вулиці Гордіюк. Чоловіка позбавили прав на один рік, також він заплатить 17 тисяч гривень штрафу.

Про це йдеться у постанові Луцького міськрайонного суду Волинської області.

У протоколі про адміністративне правопорушення повідомляють про те, що 22 вересня п’яний водій Chery Jaggi в’їхав в Nissan Rogue на вулиці Гордіюк, не впоравшись з керуванням.

У суд винуватець ДТП не з’явився, тож справу розглянули без його участі. Дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку, що винуватість водія Chery повністю підтверджена.

Тож його на рік позбавили водійського посвідчення та призначили штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що на Волині судили мотоцикліста, який їздив п’яним за кермом. Доза алкоголю у крові чоловіка в 12 разів перевищила норму.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus