USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку п’ять студентських команд змагалися за Кубок Університету Лесі Українки з футзалу. Фото

29 Лютого 2024 18:47
Протягом двох днів у Луцьку на відкритому турнірі з футзалу «Кубок Університету Лесі Українки» змагалися п’ять студентських команд з різних міст. А переможцем стали господарі турніру – команда Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Організував змагання ВНУ за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» і департаменту молоді та спорту Луцької міської ради.

Турнір вже вдруге провели до Дня університету та Дня народження Лесі Українки. Позмагатися до Луцька приїхали команди Рівненського державного гуманітарного університету, Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка та Житомирського державного університету імені Івана Франка. Окрім того, у турнірі брали участь і місцеві Луцький національний технічний університет та Волинський національний університет імені Лесі Українки.
Під час нагородження ректор ВНУ Анатолій Цьось привітав учасників турніру, зауваживши, що наступного року до змагань намагатимуться долучати більше спонсорів і вони будуть масштабнішими.

«Щиро дякую всім учасникам за участь в турнірі. Ви подарували прекрасні емоції, показали чудову гру. А ми отримали те, що хотіли: побачили техніку, гарні удари, прекрасні комбінації. Наступного року ми знову проведемо цей турнір та намагатимемося його розвивати», – зазначив Анатолій Цьось.
Представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський розповів, що Фонд вже вдруге долучається до підтримки «Кубку Університету імені Лесі Українки».

«Нині у ВНУ тривають Лесині дні, в рамках яких і проводять футзальний турнір. Коли університет звернувся до нас з проханням про підтримку, ми з радістю відгукнулися, адже зараз як ніколи важливо підтримувати розвиток спорту та молодих спортсменів. Класно, що як і минулого року, турнір зібрав університетські команди з різних областей України», – сказав Тарас Осадовський.
Відзначимо, що цього року змагання вирішили провести за коловою системою, тобто кожна команда грала з кожною. За підсумками турніру індивідуальні нагороди здобули такі футзалісти: найкращим воротарем турніру визнали Богдана Кабанця (ЖДУ ім. Івана Франка), найкращим бомбардиром став Володимир Мостовий (ТНПУ ім. Володимира Гнатюка), найкращим захисником організатори турніру визнали Вадима Тютюрая (РДГУ). А статуетку найкращого гравця турніру отримав студент ВНУ Олександр Семенко.
Щодо призерів, то третє місце посіли студенти з Тернополя, срібні нагороди завоювала команда РДГУ, а перемогу в Кубку Університету здобули господарі змагань – команда ВНУ імені Лесі Українки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus