USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку розпочали прибирання вулиць від протиожеледних сумішей

8 Березня 2024 15:08
У Луцьку після зими на тротуарах та проїжджій частині накопичилось багато бруду, який утворився внаслідок посипання вулиць протиожеледними сумішами. З настанням сприятливої погоди, розпочалося активне прибирання вулиць.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Уже кілька днів активно працює техніка на центральних вулицях Луцька. Прибирання проводитиметься з певною періодичністю. Зараз головне завдання — прибрати з вулиць і тротуарів залишки піщано-соляної та щебенево-соляної сумішей, які накопичилися після зими.

Читати ще: Дитячу залізницю в Луцьку почистили від дерев. Які плани далі?

Зокрема, уже проведено підмітання проспектів Соборності та Відродження, вулиці Рівненської, Львівської, Володимирської, Гордіюк, Кравчука та інших. Поступово техніка рухатиметься від великих вулиць до менших. Основне прибирання, за сприятливих погодних умов, планують завершити за 2-3 тижні.
Читати ще: У Луцьку в лютому для військових закупили обладнання на понад 70,7 мільйона

Щодня над санітарним прибиранням міста працює 60-80 людей. Активно прибирають зелені зони вздовж доріг, парки, сквери від опалого листя та іншого сміття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus