USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Луцьку «розумні» зупинки псують наклеєними оголошеннями

27 Серпня 2021 15:10
У Луцьку нещодавно встановлені «розумні» зупинки постійно обклеюють оголошеннями.

Про це повідомили на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у Фейсбуці.

Інспектори департаменту муніципальної варти регулярно виявляють випадки розміщення стихійної реклами та оголошень на «розумних» зупинках, які були нещодавно встановлені в рамках проєкту «Використання екологічних і розумних технологій у системі громадського транспорту міста Луцька».

Оскільки на цих зупинках не передбачено спеціальних дошок для оголошень, розміщення реклами на них є порушенням ст. 152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.11 Правил благоустрою міста Луцька (забороняється розміщувати оголошення та інформаційно-агітаційні плакати, рекламу, листівки тощо у невизначених для цього місцях).

Штраф за вказане порушення складає від 340 до 1360 грн для пересічних громадян, від 850 до 1700 грн для суб’єктів підприємницької діяльності.

«З метою уникнення погіршення естетичного вигляду «розумних» зупинок, дотримання норм благоустрою та належного транспортного обслуговування мешканців міста, звертаємось до громадян з проханням не розміщувати оголошення на конструкціях зупинок, адже це передбачена адміністративна відповідальність!

Тому, перш ніж наклеїти оголошення на кшталт «Продам стілець власної роботи. Ціна 500 грн», слід задуматись, можливо, продаж даного стільця обійдеться вдвічі дорожче, коли «продавцеві» прийде постанова про накладення адміністративного стягнення», – звернулися у департаменті мунварти до громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
пиняботокс Показати IP 27 Серпня 2021 15:36
То в чому проблема? В кожному оголошенні є номер телефону, то проводьте з ними розяснювальну роботу.
Лучанин до пиняботокс Показати IP 27 Серпня 2021 16:18
Тобі скажуть - "Проіскі канкурєнтів, нічо не знаїм, дакажіте". Треба не так. По всьому місту є камери, кількість їх росте. Біля зупинок, в які вибухали стільки бабла, стояти мають обов'язково. Вичисляємо всіх розклеювачів, кого знайшли - приводимо в кабінет, спускаємо з нього штани, нагинаємо і проводимо роз'яснювально-виховну роботу. На всі слізні історії про "бідний я, нема як копійку заробить, простіте" - просто додаємо ще один сеанс вищевказаних робіт. Комбінуємо з прибиранням вулиць, або іншими суспільно корисними діяннями, для швидшого просвітління в мізках поцієнта. І так до повного закріплення матеріалу.
луцьк Показати IP 27 Серпня 2021 15:44
а як тупі муніципали докажуть, що продавець стільця та поклєйщик оголошень одна й та сама людина?
до до луцьк Показати IP 27 Серпня 2021 16:16
А той хто клеїть оголошення на зупинках "не тупий"?!!!!((( Як не соромно підтримувати таку зневагу до громадського майна!! "Українці співучі і найрозумніші в світі".......(((
123 до луцьк Показати IP 27 Серпня 2021 17:30
В цивілізованих країнах представник закону (поліціянт або як Ви кажете "муніципал") - це особа , яку всі поважають і цінують. Обзивати цих посадовців "тупими" як мінімум негарно. Коли трапляється біда - ви ж не до "братків" підете а звертаєтесь до поліції. Пора вже накінець міняти своє ставлення до людей які служать в поліції. Це по-перше, по-друге - камери є на кожній зупинці. Знайдуть порушників не сумнівайтесь.
Азаза Показати IP 27 Серпня 2021 18:31
Та це було передбачувано. Не можна давати розумні зупинки тупим людям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus