USD 40.85 41.15
  • USD 40.85 41.15
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.55

На проведення архітектурних конкурсів у Луцьку виділять більше коштів

28 Листопада 2019 09:58
До 570 тисяч гривень збільшать фінансування організації та проведення архітектурних і містобудівних конкурсів, зважаючи на те, що зараз тривають конкурси з визначення концепції облаштування Театрального майдану та скверу авіаторів.

Зміни до програми впорядкування зовнішнього естетичного вигляду території міста Луцька на 2019 рік внесли депутати міськради під час сесії 27 листопада.

Зокрема, наразі тривають містобудівні та архітектурні конкурси щодо Театрального майдану та Скверу авіаторів на розі вулиці Стрілецької та проспекту Президента Грушевського.

Оскільки були витрати на друк матеріалів, премії та організацію конкурсів, з метою фінансування конкурсів здійснять перерозподіл коштів у межах програми. Зокрема, з 400 тисяч гривень до 30 тисяч зменшують фінансування розроблення комплексних схем розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, збільшують з 200 до 570 тисяч гривень фінансування організації та проведення архітектурних та містобудівних конкурсів.

Зауважимо, 19 учасників зголосилися взяти участь в конкурсі з визначення кращої концепції облаштування скверу авіаторів у Луцьку. У грудні планують оголосити конкурс, під час якого визначатимуть концепцію облаштування території Центрального ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus