USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У п'ятірці лідерів: зі спортивними досягненнями привітали першу волинянку-учасницю зимової Дефлімпіади

20 Березня 2024 19:52
Анастасія Смідюк – перша волинянка, яка представляла Україну на ХХ зимових Дефлімпійських іграх, що відбулися у турецькому місті Ерзурум. Вона виступала у дисципліні «лижні перегони» та фінішувала п’ятою на дистанції 5 км класичним стилем, а згодом повторила успішний виступ уже на дистанції 10 км вільним стилем. Волинянку двічі зараховували до п’ятірки найкращих лижників дефлімпійських ігор.

Сьогодні спортсменку Анастасію Смідюк і її тренера Миколу Білеру привітали перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук та депутат обласної ради, очільник центру фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Віктор Галан-Влащук, повідомили в облраді.

«Ми пишаємося нашими спортсмени, які стали зірками не тільки національного, а й уже міжнародного спорту. Вірю, що для Анастасії не буде нездоланних вершин у спортивній кар’єрі. А ми будемо вболівати, радіти успіхам та з гордістю заявляти, що вона – волинянка», – підкреслив Юрій Поліщук. Він також відзначив подякою голови обласної ради тренера лижниці Миколу Білеру.

Читати ще: «Я дуже хочу і мрію виступати за Україну надалі!»: уперше в історії області волинянка взяла участь у зимових Дефлімпійських іграх

Віктор Галан-Влащук наголосив, що Анастасія давно займається лижними перегонами і першою в історії області взяла участь у зимових Дефлімпійських іграх.

«Ми мріяли про те, аби волинські спортсмени стали учасниками всіх ігор. Анастасія відкрила цю можливість для наших спортсменів, і ми віримо, що в наступних змаганнях вона стане переможницею», – висловив сподівання очільник центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus