USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.95
  • PLN 9.70 9.85

У селах Волині виявили труп косулі та рештки лося. Хто полює попри заборону?

30 Січня 2024 11:10
У селі Охотин Луцького району застрелили косулю. Місцеві жителі обурилися, адже в умовах воєнного стану полювати заборонено.

Користувачі залишили безліч гнівних коментарів у мережі. Вони звернули увагу, що полиці магазинів переповнені м’ясом, а вбивство тварин – це не розвага, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

У пресслужбі поліції Волинської області повідомили, що нині триває перевірка.

Своєю чергою, мешканець села Карпилівка Сошичненської громади Віктор Семенюк розповів, що біля озера Наболоцьке дикі кабани у вольєрі догризали ногу лося. Чоловік звернувся до поліції.

Читати ще: На Волині браконьєри вбили самця козулі

«Я займався справами в себе на господарстві, коли мені подзвонили жителі нашої громади, з села Запруддя. «Заїдь до нас, бо в нас є така інформація, що по телефону говорити не будемо». Я приїхав. Кажуть: «Треба, щоб ви дещо побачили». Їдемо до озера Наболоцьке. Ми приїхали. Там незаконний вольєр із дикими свинями. І показали рештки лося. Те, що ми побачили, – лосева лапа. Я викликав поліцію. В мене взяли покази. Опитали людей так само. Отака ситуація. Сказали, що потрібно лапу везти ветеринарам… Вони залишилися з тими єгерями. Вони на місці накинулися на того чоловіка. У них така тактика: ті, хто з ними не в організації, – браконьєри. Відразу звинуватили: «То ви нам підкинули», – прокоментував Віктор Семенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Січня 2024 11:33
депутати, прокурори, поліція...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus