USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У селищі на Волині поліція побудує штрафмайданчик

22 Лютого 2023 08:36
У селищі Іваничі Володимирського району виділили земельну ділянку, на території колишньої ветеринарної лікарні виділили земельну ділянку, аби побудувати там штрафмайданчик.

Під час сесії 15 лютого депутати дали дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності селищної ради, інформує БУГ.

Як пояснили під час земельної комісії, яка передувала сесії, виділити місце під штрафмайданчик попросила поліція. І селищна рада погодилася. Пропозиція щодо земельної ділянки орієнтовною площею 0,60 га поблизу ветлікарні їм підійшла.

Начальниця відділу земельних відносин та екології Лілія Брись повідомила, що наявність такого майданчика дуже вигідна для громади. Адже кошти за арештовані автівки надходитимуть в місцевий бюджет. До того ж, поліція сплачуватиме сюди ПДФО, працевлаштує до шести людей та облагородить територію.

Однак спочатку, за її словами, потрібно розробити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.

Лілія Брись зауважила, що земельну ділянку дадуть у постійне користування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus