USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У США торнадо зруйнував склад Amazon, під завалами може бути близько сотні людей

11 Грудня 2021 11:23
В американському місті Едвардсвіл (штат Іллінойс) потужний торнадо частково зруйнував склад компанії Amazon. Під завалами можуть перебувати від 50 до 100 людей.

Про це повідомляє телеканал Fox News із посиланням на місцеву владу, пише Кореспондент.

На місці події працюють рятувальники та медики. Наразі офіційні повідомлення про постраждалих не надходили.

Також в результаті проходження торнадо щонайменше двоє людей загинули, ще 20 перебувають під завалами після часткової руйнації будинку для людей похилого віку в місті Монетт (штат Арканзас). Відомо, що як мінімум п’ятеро людей постраждали, але змогли вибратися з напівзруйнованої будівлі. Внаслідок удару стихії було зірвано частину даху та обрушилося одне крило будівлі.

Раніше у п’ятницю американські метеорологи попередили про можливість торнадо у низці округів у штатах Арканзас, Кентуккі та Іллінойс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Торнадо Показати IP 11 Грудня 2021 12:09
А може й не бути

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus