USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Таїланді трапився вибух на хімзаводі, постраждали десятки людей

5 Липня 2021 11:07
На околиці Бангкока вночі 5 липня спалахнула масштабна пожежа на заводі з виробництва пінопласту й пластикових піддонів, через яку постраждала 21 людина. Вибух під час НП потряс термінал аеропорту Суварнабхумі, який обслуговує столицю Таїланду, і спричинив евакуацію жителів.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Інцидент трапився в південно-східному районі Банг-Пхлі приблизно о 02:50 понеділка, передає News8.

Відомо, що на заводі Ming Dih Chemical Co розташовані п’ять-шість складів, де зберігалося 50 тонн хімікатів. Услід за вибухом там виникла потужна пожежа, яка охопила всю територію фабрики і завдала значної шкоди будівлям і спорудам у радіусі одного кілометра.
До ліквідації НП залучили сотні рятувальників і більше 30 пожежних машин із декількох місцевих адміністрацій.
Ближче до світанку понеділка вогонь було взято під контроль, водночас чорний дим продовжував підніматися над зруйнованим заводом.
Видання Bangkok Post повідомило про 21 людину, яка отримала травми внаслідок вибуху й пожежі.

Місцева влада наказала евакуювати з району Банг-Пхлі людей, які живуть довкола заводу в радіусі 5 кілометрів, побоюючись, що тисячі літрів хімікатів можуть викликати нові вибухи.

Представники аеропорту Суварнабхумі заявили, що попри НП рейси не були скасовані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus