USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Тернополі з ночі гасять масштабну пожежу на підприємстві

10 Вересня 2023 12:20
На одному з тернопільських підприємств сталася масштабна пожежа.

Про це повідомило у Фейсбуці ГУ ДСНС у Тернопільської області, передає Укрінформ.

«Станом на 05:45 рятувальникам вдалося локалізувати пожежу, ліквідація триває. Постраждалих не виявлено. Причини виникнення пожежі встановлюють», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що сьогодні вночі, о 3:05, на номер екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про масштабну пожежу на одному з тернопільських підприємств на вулиці Микулинецькій. Пожежу було класифікована за 3-м номером виклику. На місце події негайно виїхали працівники ДСНС.
Додатково на місце загоряння було відправлено тактичного пожежного робота з Рівного.

Завдяки використанню безпілотного літального апарата рятувальники здійснили дорозвідку місця події. Встановлено, що орієнтовна площа горіння становить близько 9000 квадратних метрів. Приміщення одноповерхове загальною площею 13000 квадратних метрів, зі стінами з сендвіч-панелей та металевим покриттям на металевих фермах. Будівля заповнена пінопластом.

У гасінні беруть участь 15 одиниць основної і допоміжної техніки та 50 рятувальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus