USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Вашингтоні – сутички між прихильниками і противниками Трампа. Є затримані і поранені

15 Листопада 2020 11:32
Кілька тисяч людей у Вашингтоні, незгодних з підсумками президентських виборів у США, 14 листопада вийшли на мітинг на підтримку чинного глави держави Дональда Трампа.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на телеканал Fox News.

За оцінкою телеканалу, в Марші за Трампа брали участь десятки тисяч людей. Вони пройшли від площі Свободи, яка розташована недалеко від Білого дому, до будівлі Верховного суду США.

Акція на підтримку Трампа розпочалася вдень 14 листопада. Демонстранти протестували проти результатів виборів президента США і вимагали припинити «крадіжку голосів».

Зазначається, що на акцію вийшли і противники Трампа. Останні називали його «невдахою» і висміювали спроби оскаржити результати виборів. У результаті відбулися зіткнення, поліцейські заарештували 20 осіб. Одна людина отримала ножове поранення, повідомила New York Times. Ще двоє поліцейських постраждали, пише Washington Post.
Зіткнення і бійки тривали в Вашингтоні всю ніч, протестуючі також запалювали багаття на площі Свободи. В одному з ресторанів неподалік від Білого дому прихильників Трампа закидали пляшками і запустили в них феєрверки, повідомив у Twitter кореспондент USA Today.

З настанням темряви противники Трампа відібрали червоні кепки і прапори прихильників президента і підпалювали їх, повідомила WP.

Сам президент звинуватив у нападах на своїх прихильників учасників руху Антифа, яке об’єднує ліві і ліворадикальні партії і організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Активіст Показати IP 15 Листопада 2020 11:51
Без сакральних жертв майдана не буде!
Народна прокуратура Показати IP 15 Листопада 2020 13:10
Схоже, демократія переживає глибоку кризу. Форма правління передбачає повагу до закону і прав опонента, а ми повсюдно спостерігаємо натомість бажання чути й бачити лише себе і свої "хотілки", а також намагання їх втілити у життя нахабством та повним ігноруванням прав й інтересів супротивної сторони, у багатьох випадках силовими вуличними акціями. А це не демократія, а охлократія, влада натовпу. Це призведе найближчим часом до посилення впливу автократичних чи навіть тоталітарних лідерів, як було на початку ХХ-го століття і, як наслідок, впровадження реваншистської політики на кшталт "собіранія зємєль русскіх", "Великої Румунії", "Речі Посполитої від моря до моря" і т.д., прямим наслідком якої є територіальні претензії і викликані ними військовї конфлікти. На жаль, людям набридло жити в стабільному світі
Аналогія Показати IP 15 Листопада 2020 18:41
Негайно ввести санкції!!!!!! Самопроголошений президент!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus