USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Волинській інфекційній лікарні – 13 дітей з COVID-19

5 Жовтня 2021 20:24
Все більше дітей хворіють на коронавірусну інфекцію і потрапляють з важкими станами до лікарень.

Про це йшлося під час брифінгу щодо ускладнення епідситуації на території області.

Як повідомила медична директорка Волинської обласної інфекційної лікарні Любов Серба, саме в обласну інфекційну лікарню госпіталізовують дітей з підозрою на коронавірусну інфекцію. Нині в закладі лікуються 13 дітей з позитивним ПЛР-тестом.

«Якщо у 2020 році у обласній інфекційній лікарні пролікували 59 діток з підтвердженим ПЛР-тестом, то станом на початок жовтня уже маємо майже стільки ж пролікованих», – наголосила вона.

З 13 діток, які перебувають на лікуванні, семеро – з будинку дитини у Луцьку. Нагадаємо, з будинку дитини до інфекційної лікарні було госпіталізовано 17 вихованців, віком до трьох років. Деяких діток уже виписали з лікарні. Ще одна дитина – з підозрою. У всіх дітей, які перебувають на лікуванні, – бронхіти та пневмонії.

До слова, за минулу добу коронавірус виявили у 41 дитини, віком від 0 до 17 років, серед них є й новонароджені, які інфікувалися від матерів.

Юлія МАЛЄЄВА

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus