USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Украв коня та втік верхи на ньому: на Волині спіймали злодія-рецидивіста

27 Листопада 2023 12:01
25 листопада до поліції Горохова надійшла заява від 47-річної громадянки про те, що з її фермерського господарства в селі Озерці викрали коня.

Про це інформує Луцьке районне управління поліції.

Співробітники карного розшуку почали встановлювати місце перебування зловмисника та тварини. Знайшли їх того ж дня буквально за кілька годин у сусідньому селі.

Як розповів начальник кримінальної поліції в Горохові Дмитро Смага, крадій з кількох коней, які були на фермі, вибрав найбільш спокійного, сів верхи та помчав до іншого населеного пункту. Проїхавши близько 15 кілометрів, він лишив тварину в знайомих, вигадавши легенду, що його віз з конем потрапив в аварію.
Невдовзі його затримали поліцейські, це 34-річний мешканець Володимирського району. Їм він розповів, що просто «дуже любить коней».

Очевидно, любить він не лише коней, а легкі гроші, адже раніше вже мав проблеми з законом за вчинення крадіжок і лише цього року вийшов з місць позбавлення волі.

Тепер за вчинення крадіжки в умовах воєнного стану йому знову може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Світ навиворіт Показати IP 27 Листопада 2023 14:45
Або джигіт, або циган. Відроджуються старовинні ремесла, забуті професії. Але кримінальний кодекс то сьогоднішній ! Фамілію начальника поліції назвали, а фамілію конокрада - засекретили !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus