USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Україна стане однією з перших країн світу, яка запустить NFT-марки

11 Квітня 2023 23:38
У вівторок, 11 квітня, Укрпошта заявила про випуск першої NFT-марки в Україні.

Про це повідомив Генеральний Директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

«Розумію, що зараз всі обговорюють інший закон, тим не менш, вчора, поки ми запускали марку «Kalush Orchestra» і це було круто, 283 голосами за депутати ВР прийняли за основу закон про NFT-марку. Щиро дякую авторам та всім, хто голосував за (хто проти ми теж знаємо)», – зазначається у дописі.

Відомо, що цей закон дозволить Україні стати однією з перших країн світу, яка запустить NFT-марки, а також – зібрати значні кошти для ЗСУ.

Довідка

Законопроєкт № 8280 із поправками до закону «Про поштовий зв’язок» було прийнято за основу 283 голосами. Згідно пояснювальній записці до документа, він покликаний удосконалити область поштового зв’язку.

Прийнятий документ визначає цифрову поштову марку як об’єкт образотворчого мистецтва, що не є засобом оплати послуги поштового зв’язку з пересилання письмової кореспонденції. Випускатиме такі NFT національний поштовий оператор «Укрпошта», і цій самій компанії належатимуть права на цифрове зображення поштової марки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 11 Квітня 2023 23:49
Бачу буквосполучення NFT, розумію що буде чергова цяцька для клоунів-інвесторів. Але Ok, цього разу гроші будуть перетікати до нас
скептик Показати IP 12 Квітня 2023 10:15
поштова марка є засобом оплати послуг поштового звязку. оскільки NFT-марка такої функції не виконує, це є просто цифровий художній витвір, якого в і-неті валом. намалювати його може будь-хто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus