USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Україна виявилася найнещаснішою серед країн Європи

7 Липня 2021 20:27
Україна зайняла останнє місце за рівнем щастя населення серед європейських країн і виявилася серед найнещасніших країн світу.

Про це свідчать дані рейтингу Global Happiness Levels in 2021 від онлайн-видання Visual Capitalist, передають Українські новини.

Автори опублікували карту світу з результатами Світового звіту про щастя, дані для якого збиралися в період з 2018 по 2020 року.

У виданні відзначили, що для вимірювання рівня щастя використовувалася низка "чітких" індикаторів: рівень здоров'я, багатство. Крім того, при формуванні рейтингу до уваги бралися й інші, більш нематеріальні аспекти: соціальна підтримка, свобода вибору, щедрість, корупція в бізнесі і країні, позитивні чи негативні афекти (досвід пережитих емоцій).

В рейтингу Global Happiness Levels in 2021 Україна отримала 4,9 балів з 8 максимальних. Серед країн європейського континенту це найнижча оцінка щастя населення.

Також найнещасливішими європейцями стали жителі Албанії, Болгарії та Росії. При цьому по-справжньому щасливими і задоволеними життям можуть назвати себе жителі Фінляндії, Данії та Нідерландів.
Рейтинг щастя серед країн Європи

У загальносвітовому рейтингу найщасливіших і найнещасніших країн взяли участь 148 держав. Фінляндія посідає перше місце з найвищим рівнем щастя, а Афганістан - останню позицію рейтингу.
Загальносвітовий рейтинг щастя
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Дідо Показати IP 7 Липня 2021 20:38
тепер співаємо наш радісний гімн, "ще не вмерла Україна..."
Свідомий Показати IP 7 Липня 2021 20:49
Миздобули. Скачемо далі!
Власта до Свідомий Показати IP 7 Липня 2021 23:29
Проблема, що всі хочуть красиво жити, але нічого не робити.. Реальність не співпадає з бажанням ,:)) от і всі нещасні.
ще не зовсім свідоми Показати IP 7 Липня 2021 20:53
Захотів написати. Але передумав. Набридло про неньку писати. Достала
Попандопуло до ще не зовсім свідоми Показати IP 8 Липня 2021 09:53
Все таки написав. Чим думав?
лучанка Показати IP 7 Липня 2021 22:08
Тут справа не в достатку,а в відношенні до життя. Для українця пів світу- мало , цілий світ-забагато. Нам завжди все не так , не вміємо радіти, завжди чимось невдоволені. І не знаємо, чого насправді хочемо.
Ігор до лучанка Показати IP 8 Липня 2021 01:04
Бо українці високодуховна нація з дуже чітковираженим матеріалізмом, що є в принципі непоєндувальні речі духовність і матеріалізм, а в нас в і церкви лазаять і віруючі майже всі, але дуже ласі до грошей і до розкошів, купряють машини і строять хати лише абм повидєлуватися перед іншими що не відповідає реальним потребам і питанням а чи треба це все? Тому і всі завжди в нас плачуться і прибідняються бо хочуть жити тут порівню життя як в америці, американський спосіб життя, велика хата , три машини в гаражі троє дітей, бізнес, але не розуміють щро україна не не сша, це бездонна яма, яка руйнує людину і робить її нещасною навіть неважливо на достаток, у нас в країні однаково нещасні і бідні і багаті., і тільки дурням завжди весело і добре тут, це країна для дурнів і дурням тут весе, усі майде особи що вляються владою і чиновниками там на кожному немає де клейма ставити, і майже кожен дурень, тому тут і нещасних так багато.
Правда Показати IP 7 Липня 2021 23:24
Оце так відкриття.
Анонім Показати IP 7 Липня 2021 23:29
Якби )(уйло не пхав носа до нас.і ще наша б*дл*та не бикувала .то можна нормально жити. В 2008 році можна було $2000 заробляти. Юля,Янукович і компанія і їм подібні довели...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus