USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Український Ан-132Д вразив європейців

20 Червня 2017 19:56
У передмісті Парижа відкрилася найпрестижніша авіавиставка у світі – знамените авіашоу Ле-Бурже. Україна стала однією з небагатьох країн, яка представила цьогоріч новинку, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Антонов" привіз на шоу літак Ан-132. Він зовсім новий, його спроектували за півтора року. Літак має нові канадські двигуни та американську авіоніку – з цим обладнанням на "Антонові" працюють уперше. Тож перед стартом було помітно хвилювання працівників підприємства.

На Ле Бурже суворий регламент –пілотам українського Ан-132 дали усього чотири хвилини на політ. За цей час треба було показати маневренність літака, максимальне прискорення і навіть мінімальну швидкість. Із усім цим пілоти впоралися на відмінно, а також здійснили фірмовий "антонівський" захід на посадку – з крутим креном.

Представники Саудівської Аравії, котрі уважно спостерігали за літаком у небі, не стримували емоцій. "Дуже хороша демонстрація! Ми змогли побачили можливості літака, який знаходиться на дуже високому рівні", - зізнався директор аерокосмічного інституту Саудівської Аравії доктор Халід.

Президент державного підприємства Олександр Коцюба радіє, що все дійсно було чудово. "Сьогодні ми провели черговий раунд переговорів по серійному виробництву цього літака, і скоро дійдемо до того, що цей літак буде вироблятися серійно", - заявив він. Однак із ким ще, окрім саудитів, буде співпрацювати "Антонов", президент не розголошує: мовляв, уся інформація – вже після підписання контрактів.

День демонстраційних польотів для українських пілотів минув блискуче. Тепер черга за переговірниками. Контракти та угоди на авіасалоні зазвичай підписують у наступні дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Брехуни Показати IP 20 Червня 2017 21:49
Ан -70 тоже вразив і який результат.Добре що в Києві ще збереглась радянська авіаційна школа.
Луч до Брехуни Показати IP 20 Червня 2017 23:33
До чого твій совок до особистої талантів дійсно грамотних людей? Набридли совкотролі!
Петро Показати IP 21 Червня 2017 00:36
Антонов - це дуже добре, але для чого відфотошопили в фото попрошенка? Яке він має відношення до цього? Може "лєнточку перерізів" пролітаючи в Америку?
Д о луча Показати IP 21 Червня 2017 10:45
Подивись на вік льотчиків -випробувачів, подивись на вік конструкторів двигунів , на вік конструкторів самольота, здобутком незалежності і не пахне. А все радіоелектронне обладнання американське чи німецьке то взагалі ганьба.І ти не сказав самого головного що головний конструктор авіаційних двигунів КБ *АНТОНОВ* ,доктор технічних наук Баранівська Тамара родом з Колок (Полісся) хто може не знає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus